Regulament Functionare

Regulament Balta Sustra 2020

1. Nerespectarea oricărui punct din acest regulament duce automat la încheierea partidei de pescuit pentru persoana în cauză, fără returnarea taxei.
2. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament și va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai în cazul în care este de acord cu aceste reguli.
3. Pe toată durata partidei de pescuit, personalul amenajării piscicole are dreptul să controleze și să cântărească peștele capturat de pescari.
4. Toate autovehiculele se parchează obligatoriu în parcarea special amenajată.
Pescarul poate să pescuiască cu maxim 3 lansete dotate obligatoriu cu un singur cârlig.
5. Este interzisă folosirea înaintașului textil, monturile cu agrafe sau vârtej deasupra plumbului sau a momitorului!
6. Se interzice folosirea firului sub 0,25mm!
7. Fiecare pescar trebuie să fie dotat obligatoriu cu saltea tip cădiță, spray dezinfectant și saltea de transport (sling).
8. Pescarii sunt obligați să manevreze peștii cu grijă pe mal (acoperiți ochii peștelui cu un prosop umed când este pe salteaua de primire).
9. Nu ridicați peștele peste nivelul genunchilor!
11. În cazul în care se constată că un exemplar mai mare de 5 kg a fost rănit, se va percepe o taxă de 80 ron/kg, iar pentru un exemplar mai mare de 10kg, se va percepe o taxă de 200 ron/kg!
12. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA”, cu două cârlige, etc!
13. Capturile de CRAP ce depășesc greutatea de 5 kg vor fi eliberate imediat după ședința foto, în apă în stare vie și fără a fi rănite, obligatoriu după ce a fost dezinfectată rana cu spray-ul din dotare!
14. Însoțitorul sau însoțitorii pescarului, nu are/ au voie să se atingă de sculele pescarului, în afara de minciog!
15. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc., care pot deranja ceilalți pescari de pe lac, însă pescarul poate să facă un grătar, să bea o bere, dar să o facă în așa fel incat să nu deranjeze ceilalți pescari ! Atenție !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi grătare cu picioare încât focul/căldura să nu intre în contact direct cu
solul/vegetația, care sunt disponibile pe baltă) !
16. Pescarul are obligația ca la sfarsitul partidei de pescuit să lase locul curat (fără chistoace de țigări, coji de semințe, etc.) !
17.La terminarea partidei de pescuit sunteți obligat să anunțați personalul lacului și sã prezentați toate bagajele, înainte de împachetarea finală a acestora. Fără excepție!
18. Pescarul care dorește să pescuiască pe ponton trebuie să fie dotat cu Rod Pod.
19.Pe timpul nopții pescarul nu poate părăsi lacul, doar în caz de urgență și are obligația de a anunța personalul de serviciu.
20. PE ACEST LAC, CEL CARE VA FI PRINS CĂ SUSTRAGE (ASCUNDE) PEȘTE, SE FACE VINOVAT DE FURT, FAPTA PENALĂ PEDEPSITĂ DE ART. 208,209 COD PENAL. VINOVAȚII VOR FI RECLAMAȚI ORGANELOR DE POLIȚIE !!!
21.Administrația bălții își rezervă dreptul de a selecta clienții.
22. TAXA 12 ORE : 50 RON ( De Luni pana Vineri 3 kg caras inclus în preț, Sâmbătă și Duminică se plătește); TAXA 24 ORE : 100 RON ; TAXA AGREMENT 20 RON
NU SE MAI FAC REZERVĂRI PENTRU 36 DE ORE!!!!
Preț pe kg : CARAS – 15 RON
CRAP – 30 RON
ȘALĂU -70 RON
SOMN – 45 RON (indiferent de greutate)
Pentru rezervări la 24 ore (pentru 12 ore nu se fac rezervari) sunați la: 0784298674 – Anton
Pentru reclamații puteți suna la: 0722376066 – Marius
Pentru rezervări PONTON NR. 28 ȘI CĂSUȚĂ plata se va face doar în cont în momentul rezervării:
SC PESCADOR TIM SRL
R048BUCU1471214854091RON
ALPHA BANK
Orar Pescuit ZI 7-18 /11 ore.
19-19/ 24 ore.