Regulament Functionare

Regulament Balta Sustra 2020

 1. Nerespectarea oricărui punct din acest regulament duce automat la încheierea partidei de pescuit pentru persoana în cauză, fără returnarea taxei.
 2. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!
 3. Pe toată durata partidei de pescuit personalul amenajării piscicole are dreptul să controleze şi să cântărească peştele capturat de pescari.
 4. Toate autovehiculele se parchează obligatoriu în parcarea special amenajată.
 5. Pescarul poate să pescuiască cu maxim 3 lansete dotate obligatoriu cu un singur cârlig și plumb sau năditor pierdut (posibilitatea eliberării plumbului sau năditorului, în cazul ruperii firului principal)!
 6. Este interzis folosirea înaintașului textil.
 7. Fiecare pescar trebuie să fie dotat obligatoriu cu saltea de primire, spray dezinfectant.
 8. Pescarii sunt obligați să manevreze peștii cu grijă pe mal!
 9. Pescarii sunt obligați să acopere ochii peștelui cu un prosop umed când este pe salteaua de primire.
 10. Nu ridicați peștele peste nivelul genunchilor.
 11. La eliberare să vă asigurați că peștele și-a revenit în totalitate, nu eliberați peștele până nu sunteți sigur că și-a recăpătat forțele în totalitate! În cazul în care se constată că un exemplar mai mare de 5 kg a fost rănit, se va percepe o taxă de 80 RON /kg, iar pentru un exemplar mai mare de 10 kg, se va percepe o taxă de 150 RON /kg!
 12. Este strict interzis, pescuitul la „BOMBĂ”, cu două cârlige, etc.!
 13. Capturile de CRAP ce depășesc greutatea de 5 kg vor fi eliberate imediat după ședința foto, în apă, în stare vie şi fără a fi rănite, obligatoriu după ce a fost dezinfectată rana cu spray-ul din dotare
 14. Însoțitorul sau însoțitorii pescarului, nu are /nu au voie să se atingă de sculele pescarului, în afară de minciog !
 15. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc. ce pot deranja ceilalți pescari de pe lac, însă pescarul poate să facă un grătar, să bea o bere, dar să o facă în așa fel încât să nu deranjeze ceilalți pescari! Atenție !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi grătare cu picioare, încât focul /căldura să nu intre în contact direct cu solul /vegetația, care sunt disponibile pe baltă)!
 16. Pescarul are obligația ca la sfârșitul partidei de pescuit să lase locul curat (fără chiștoace de țigări, coji de semințe, etc.)!
 17. La terminarea partidei de pescuit sunteţi obligat să anunţaţi personalul lacului şi să prezentaţi toate bagajele, înainte de împachetarea finală a acestora. Fără excepţie.
 18. Pescarul care dorește să pescuiască pe ponton trebuie să fie dotat OBLIGATORIU cu Rod-Pod. Pe ponton este STRICT INTERZIS a se folosi picheți!
 19. Pe timpul nopții pescarul nu poate părăsi lacul, doar în caz de urgență și are obligația de a anunța personalul de serviciu.
 20. PE ACEST LAC, CEL CARE VA FI PRINS CĂ SUSTRAGE (ASCUNDE) PEȘTE, SE FACE VINOVAT DE FURT, FAPTĂ PENALĂ PEDEPSITĂ DE ART 208-209 COD PENAL. VINOVAȚII VOR FI RECLAMAȚI ORGANELOR DE POLIȚIE!
 21. Administrația bălții își rezervă dreptul de a selecta clienții.     

TAXĂ 12 ORE: 30 RON (de Luni-Vineri 3 kg Caras inclus în preț, Sâmbătă și Duminică se plătește);

TAXĂ 24 ORE: 70 RON;

TAXĂ AGREMENT: 10 RON;

Preț pe kg:

 • CARAS – 15 RON
 • CRAP – 25 RON
 • SOMN – 17 RON (indiferent de greutate)
 • ȘALĂU – 35 RON

Pentru rezervări la 24 ore (pentru 12 ore nu se fac rezervări) sunați la: 0784 298 674 – Anton

Pentru reclamații puteți suna la: 0722 376 066 – Marius

Orar pescuit: 07:00-19:00 /12 ore, 19:00-19:00/ 24 ore.